Living trailers

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).

Door de jaren heen is er een ruime ervaring opgebouwd met het maken van maatwerk interieurs voor paarden trailers. In de fotogalerij treft u hier de voorbeelden van aan.

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Het vertrouwen dat wij vanuit de hippische wereld krijgen koesteren wij dan ook zeer.

Wij beschouwen als een voorrecht om dergelijke mooie interieurs voor een paardentrailer te mogen maken.

Het betreft een unieke ervaring die wordt gekenmerkt door de volgende aspecten. Ronde hoeken, opdat men zich niet onnodig stoot, de finesse qua afwerking zoals bijvoorbeeld banken en kussen van leer. De toepassing van hoogglans HPL plaatmateriaal die door en door wit is en dus ook op de hoekjes die zichtbaar zijn. Opklapbare tafel en die ook kan zakken opdat het een bed wordt in combinatie met de banken. Een douche en/of toilet indien de ruimte dit toelaat. Een koelkast en een magnetron op 24 volt en uiteraard een aansluiting op 220 volt inclusief een omvormer.

Schoenmaker blijf bij je leest… Van der Doelen Interieurs® ontzorgt u qua maatwerk ontwerp, bouw en afwerking door de regie te voeren over het netwerk van stoffeerder, loodgieter en elektricien. Hierdoor wordt de kwaliteit van de diverse disciplines bij elkaar gebracht en dat komt het eindresultaat ten goed. Kortom op maat werkt!