Disclaimer

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6656 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6656 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).

Disclaimer

Van der Doelen Interieurs® spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze website. Ook streeft zij er naar dat alle informatie op deze site juist en volledig is. Mochten er desondanks kennelijke onjuistheden of onvolledigheden in de gegevens voorkomen, dan aanvaardt
Van der Doelen Interieurs geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.
Van der Doelen Interieurs® behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze website te wijzigen.

Van der Doelen Interieurs® streeft naar een foutloze werking en goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Van der Doelen Interieurs® is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van kennelijke onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via internet. Voorbeelden hiervan zijn storingen, of onderbrekingen van, of fouten, of vertraging in het verstrekken van informatie via internet door Van der Doelen Interieurs®, of door u aan Van der Doelen Interieurs®, of anderszins langs elektronische weg verstrekte informatie.

Van der Doelen Interieurs® aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.